dimarts, 20 de gener del 2009

La divisió de l’imperi en dos parts: 395 d. C.




L'imperi romà es va dividir en dos parts, l'imperi oriental ( Més proxima a orient), i l'imperi occidental( Més aproximada a occident).
A Roma va ser nomenat rei Constantí l'any 324 d.C., fa grans canvis dins de l'imperi romà, un d'ells va ser convertir el catolicisme com religió oficial del regne i l'altra i la mas important és manar a construir una nova Roma, Bizanci o Constantinoble ( actual Istanbul ) este imperi tènia com a llengua oficial el llatí, el cride imperi de Constantinoble ( ja que el s'anomenava Constantino) o imperi bizantí, este imperi dur fins a l'any 1453, ja que va ser conquistada pels turcs.

L'altre imperi, l'imperi d'occident, l'emperador Teodosi decidix dividir l'imperi entre els seus dos fills, Arcadio i Honorio, l'ultime tub el d'occident.
La capital de l'imperi d'occident va ser Roma i Milà successivament. Este imperi tub uns grans problemes, i entre en decadència. Mes tard van ser conquistats pels pobles germànics i pels huns, com capità d'ells "Àtila l'Huno".
Hecho por AiToR MiRa SoLeR

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta vegada, has copiat les tres primeres línies d'un lloc i la resta (tot) d'altre. A més en internet ja ha copiat molta gent eixe text, i això fa que ixca en nombroses ocasions a la xarxa.

Tria:
http://www.colegiosanbuenaventura.es/apuntes/hist/4eso/repaso_hist_4eso_edad_media.pdf

http://espanol.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080211210226AAzV5eC

http://www.geocities.com/iordorika/caida.htm

Anònim ha dit...

1. En castellà, errades com tubo!!!

"El otro imperio, el imperio de occidente, el emperador Teodosio decide dividir el imperio entre sus dos hijos, Arcadio y Honorio, el ultimo tubo el de occidente."

I la redacció i organització (introducció, desenvolupament, conclusió), està prou mal. Aitor, com ho fas tot tan apressa, queda tot prou mal.

2. No crec que siga tan difícil ficar en la introducció qui separa el territori i quan ho fa (I si vols, expliques perquè). I després em contes un poc de la història d'un (dos paràgrafs) i de la història de l'altre (dos paràgrafs). I si vols una conclusió de dos línies. Treball fet.

Toni.